Marketinges/márkaépítés

  • Marketing manager
  • Budapest

Weboldal Fashion Street

Márkaépítő shooting sztárt keres a Fashion Street, rendezvény fókusszal! Ha eleged van abból, hogy csakis a pénzügyi mutatók számain és elvétve egy-egy vállveregetésből tudod, hogy milyen kiválóan virágoztatod egy márka hírnevét, akkor csatlakozz hozzánk a VIP lounge-ba! A Fashion Street reflektorfényében ünnepelni fogja az impozáns nagyközönség a munkád diadalát! Pár fontos részlet a marketinges állásról:

▶ Végre egy izgalmas, exkluzív és fiatal branden dolgozhatsz az V. kerületi Deák Palotából, ami duzzad a kiaknázatlan potenciáltól!

▶ Nem köti a kezed semmilyen brand manual vagy a világ másik felén ülésező vezetőségi board – nálunk szabadon kibontakoztathatod a fantáziádat, hogy egyedi hangon nagyot szóljon!

▶ Az egyetlen ügyfeled „in-door”: nem kell tízfelé forgácsolnod a lelked vagy meetingről meetingre cikáznod a városban – csakis a saját brandünk 100%-os boldogsága a feladat.

▶ A divat semmihez sem fogható világának az epicentrumában látványosa mutathatod meg a rátermettségedet – kamera- és reflektorfényben, csodaszép emberekkel körülvéve a high-fashion magazinok glossy hasábjain leszel a Fashion Streettel!

Ha azt érzed, hogy itt az idő, hogy maradandót alkoss és letedd a névjegyed a szakma asztalára egy prémium márka befolyásos keresztanyjaként, akkor kattints gyorsan a linkre, ami átvisz a karrier oldalra és olvasd el a részleteket az állásról: https://fashionstreet.tehetsegrendszer.hu/heartofmarketing/

Erre a hirdetésre való jelentkezéshez küldjük el az adatainkat e-mailben a helmeczitomi@gmail.com címre